You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Трајковска

Уметник, креативец

Професионален опис


Уметник, организатор, проектен координатор.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака