You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Милојковска

Трудољубива, истрајна личност која сака да се надоградува.

Професионален опис


.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Факултет за електротехника и информациски технологии
високо

Електроенергетски системи

Учество на обуки и тренинзи


2021
НМСМ
Програмата за кариерен развој за млади

Стекнати сертификати


2022
Sourcemxacademy
AutoCAD

Работно искуство


20.08.2021 - 24.09.2021
ЕВН Дистрибуција
Проект менаџер

01.07.2019 - 31.07.2019
ЕВН Дистрибуција
Проект менаџер Електроинженер

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака