You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Деспина Крстева

Упорна,одговорна, љубопитна

Професионален опис


Презентерски способности, комуникациски вештини
Интереси во областа на односи со јавноста и маркетинг

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Е-бизнис, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Организација на настани, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Правен Факултет Јустинијан Први
високо

Правни студии

2019
СОУ Љупчо Сантов
средно

Економски техничар

Учество на обуки и тренинзи


2021
Едукативен центар на Пивара Скопје
Вештини за успех

Со оваа обука имав можност да се запознаам со бизнис вештините, како што се управување со проекти, управување со време,преговарање, финансиска писменост,продажни вештини.

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака