You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кирил Лонгуров

Мотивираност, Добар слушател и комуникатор, брза адаптација на работата и околината, одлична организираност и одговорност, способност за работа под притисок, чесност, доверливост и одговорност

Професионален опис


Студент на Универзитетот Гоце Делчев Штип, факултет Економија, струка сметководство и ревизија
Волонтер во Лонгуров ДОО Штип
Завршен онлајн курс по Дигитален Маркетинг

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дизајн

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Универзитет Гоце Делчев
високо

Сметководство и ревизија

2020
Гимназија Славчо Стојменски
средно

Математички смер

Учество на обуки и тренинзи


2020
brainster
Дигитален Маркетинг

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака