You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Angjela Angjeleska

Ambitious ,Devoted, Creative, Organized, Productive

Професионален опис


Flexible activity in each workspace and prevention of responsibility for new challenges. Capable of working under pressure.

Вештини


Категорија : Програмирање, Е-бизнис, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака