You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kristijan Stoilkovski

Сакам да стекнувам искуство и знаење во ИТ-секторот

Професионален опис


Имам завршено академија за Front-End Development каде имаме учено:
-HTML
-CSS
-JavaScript
-React
-Git

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака