You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емина Лиманоска

искрена, лојална и амбициозна

Професионален опис


магистер по казнено право со завршен правосуден испит.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Составување договори , Административно право, Регулатива за работни односи, Право на интелектуална сопственост, Деловно право, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака