You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елисавета Мулева

посветеност кон резултати, амбиции и лојалност

Професионален опис


Имам искуство во областа на промоција и маркетинг како дел од тимот на Expanda, British American Tobacco и Sun production. Тоа искуство побуди импулси кај мене континуирано да го надоградувам знаењето во истото поле. Причинско-последично на ова во мои раце дојде дипломата по дигитален маркетинг од Академијата Браинстер. Искрите сe уште се присутни и се стремам кон понатамошна еваулуација како маркетер, полна со амбиција и желба за работа, екстроверт, спремна да работам во тим.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака