You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Срѓан Спасеновски

Динамичен, креативен, позитивен, секогаш отворен кон предизвици.

Професионален опис


Конкретен и фокусиран кон одредена цел, ефикасност при извршување на задачи, константна желба и мотивација за унапредување во сите свери.

Вештини


Категорија : Дизајн, Видео продукција, Друго

100

Дигитални вештини: Видео монтажа, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


СУГС Гим Орце Николов
средно

Општа гимназија

2018
ООУ Петар Поп Арсов
основно

Основно општинско училиште

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


06.06.2021 - во тек
Долап креатива ДОО
Шанкер

06.06.2021 - во тек
Долап креатива ДОО
Келнер

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака