You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sabrije

одговорен, работник

Професионален опис


Јас сум дипломиран психолог и магистер по образовна психологија. Имам искуство во настава и презентации, сакам постојано да сум вклучен во проекти и истражувања за психологиа ама не сум само фокусирана за мојот професија и може да биде нешто што имам искуство.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: SPSS, WORD, EXEL, Filmora, Mаркетинг на социјални мрежи, Академско пишување, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, флексибилен, брз ученик, oдлучен.

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Англиски, Турски, Македонски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Унивеситет во Тетово
магистратура

Психологија

Учество на обуки и тренинзи


2021
iCan
Digital Marketing training

како да се препознае и лоцира потребната популација како да се подготват постови, како да се користат боите на постови и други

Стекнати сертификати


Работно искуство


12.02.2020 - во тек
асистент
Демостатор

Одржував вежби во соодветните психолошки теми каде што бев ангажирана

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака