You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бојана Спасовска

Посветена и одговорна личност

Професионален опис


Имам учествувано на обуки за медиумска писменост, јавен настап, новинарско пишување, форум театар. 3 месеци водев една веб страна, поточно објавував и споделував постови за социјални мрежи и покрај новинарството ме интересира и уметноста, графичкиот дизајн, преку кој се изразува креативноста и се прави спој на сликите, зборовите, идеите со цел да се пренесе нешто до публиката, иако немам некое искуство во таа област.

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака