You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Димтар Стојчевски

creative,problem solver,teamwork.

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Друго, Е-бизнис, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака