You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Моника Спасовска

Студент, извидник, книгохоличар

Професионален опис


Frontend: HTML, CSS, JavaScript
Backend: ASP.NET
Mobile app: Android (Java)

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на десктоп апликации, Развивање на веб-страници, Развивање на Android апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Јавно говорење

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инжинерство
високо

Компјутерски Науки

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака