You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mila Kalajzieva

Амбициозна личност со C2 познавања на англиски јазик и B2 на италијански. Одговорна и организирана личност, а воедно и комуникативна.

Професионален опис


Познавање на англиски и италијански, искуства од туторство и преведување, како и во лекторирање на текстови. Искуство имам во младински организации како дел од маркетинг тимот и водење на профили на социјалните мрежи.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Образование, Преведување, Лекторирање, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Италијански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака