You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Тамара Славеска Апостоловски

Сметам дека комуникативноста, непосредноста и искреноста се особини кои најдобро ме опишуваат.

Професионален опис


Амбициозна, истрајна, посветена и професионална во работењето. Континуирано насочена кон надоградување на постојните знаења и искуства. Способна за тимска соработка.

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Човекови права и слободи, Бесплатна правна помош, Составување договори , Административно право, Регулатива за работни односи, Права на потрошувачи, Деловно право,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Преземање на лична и професионална одговорност

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака