You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Simona Todorova

Комуникативна,ведра и креативна

Професионален опис


Организирана,одговорна,исполнителна,комуникативна,креативна,желна за надградба и усовршување,одличен учесник во тимска работа,големо искуство со клиенти и продажба, презентација на производи и понуди, корисничка поддршка

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака