You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сара Трифуноска

Креативна, мотивирана личност која ужива во процесот на дизајнот. Голем љубител на уметноста и музиката.

Професионален опис


Креативна, амбициозна и мотивирана личност која е голем ентузијаст за учење нови работи. Најголем дел од професионалното искуство е базирано во Adobe Photoshop. Креирање продуктни фотографии, разни илустрации, лого дизајн, веб дизајн итн. Голем љубител на уметноста и музиката.

Вештини


Категорија : Дизајн, Видео продукција,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Анимација, Видео монтажа, Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


07.07.2019 - во тек
freelance
илустратор

Како студент своето слободно време започнав да го користам за креирање персонализирани дигитални портрети.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака