You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сабина Љатиф

Млад професионален кој сака да работи на личен и професионален развој во мултикултурна средина.

Професионален опис


Лиценциран доктор по дентална медицина. За време на моите студии се стекнав со неколку годишно работно искуство во граѓанскиот сектор. Работев на теми поврзани со подобрување на здравствени наративи, млади, образование на вулнерабилно групи, комуникации и односи со јавност.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, WordPress, Пишување, Организација на настани,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Ромски

100

Други јазици: Македонски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


14.10.2021 - во тек
Меѓународна Организација за Миграции
Контактна точка за поврзување со заедницата

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака