You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Неџип Умер

Професионален video-editor и искуство во ракување на фото опрема и видео софтвери

Професионален опис


23 годишно искуство работење во Телевизија.

Вештини


Категорија : Видео продукција,

100

Дигитални вештини: Снимање видео, Видео монтажа, Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Ромски

100

Други јазици: Македонски, Српски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


1991
ЕМУЦ Никола Тесла (денешно СУГС 8ми Септември)
средно

Машински техничар - технолог

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


18.08.1998 - 31.05.2005
ТВ Шутел
Главен техничар

01.06.2005 - 31.12.2008
ТВ БТР Национал
Главен техничар

01.02.2009 - 30.06.2021
ТВ Шутел
Главен техничар

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака