You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Стојановска

Организирана, одговорна, прецизна

Професионален опис


Поседувам практични и организаторски способности што ме прават ориентирана, истрајна и посветена.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака