You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Наташа Смоквоска

перфекционист

Професионален опис


Многу сум заинтересирсана и сакам добро да научам за front end

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака