You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kristina Jovanovska

.

Професионален опис


.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Примена на информатички технологии

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака