You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ebru Recep

Оптимист,спремна за нови предизвици и соработка

Професионален опис


Средно образование - Економски техничар
Високо образование - Царина и шпедиција

Вештини


Категорија : Друго, Право и сметководство, Е-бизнис

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Турски

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Српски, Албански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2017
СОСУ Св.Кирил и Методиј
средно

Економски техничар

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака