You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ангела Караџова

Дипломиран економист на Финансиски менаџмент департман.

Професионален опис


Вештини: Microsoft Office алатки
Интереси: Економија, Бизнис, Цртање, Планинарење.
Јазици: Англиски и Шпански јазик

Вештини


Категорија : Е-бизнис,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
УКИМ Економски факултет - Скопје
високо

Финансиски менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.08.2017 - 15.09.2017
BizzBee Solutions
Практикант

01.06.2018 - 15.09.2018
Harbor View Hotel
Housekeeper

Work and Travel program USA

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака