You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aleksandar Lazarov

Лидер

Професионален опис


Економија

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Составување договори , Административно право, Право на интелектуална сопственост, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака