You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Katerina Stankovska

Амбициозна личност, мултитаскинг, коректна.

Професионален опис


Студент со работно искуство во областа на наставата и преведувањето по англиски јазик. Исто така сертифициран веб дизајн оператор.

Вештини


Категорија : Друго, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака