You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Damjan Spasev

Исклучително организиран и одличен во управувањето со времето, силен лидер и тимски играч

Професионален опис


Лидерски способности, флексибилност, комуникациски вештини, преговарачки вештини,

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Графички дизајн, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2020
ЦЕФЕ
КРЕИРАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Бизни вештини за разработка на бизнис идеја, поставување бизнис цели, маркетинг, финансии.

2018
ОЖО
КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ ЗА МЛАДИ

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака