You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristina Stefanovska

Kreativna,ambiciozna

Професионален опис


Dispecer,kelner,shanker,kreator

Вештини


Категорија : Друго, Дизајн,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака