You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Besart Sefedini

Future mechatronics engineering , 3-rd year student at university Mother Theresa studying interdisciplinary branch of engineering

Професионален опис


Ability to work with cad tools (AutoCAD , Solidworks, Swift 3d , etc) and programming language (c#)
, ARDUINO ide- Software used for the design , coding and development of mechanical products !

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака