You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ivona Panoska

Посветена, упорна и креативна личност заинтересирана во сферата на дизајнот.

Професионален опис


Креативна, добри комуникациски вештини, познавање на англиски јазик, флексибилна, добри организациски вештини. Претходно искуство во амерички центар за повици и дизајнерски проекти. Се надоградувам постојано во сферата на дизајн, поточно моден дизајн со цел започнување свој бренд.

Вештини


Категорија : Дизајн, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Моден дизајн, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Европски Универзитет
високо

Моден дизајн

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака