You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бојан Јаневски

Мотивиран,трудољубив,човечен,тимски работник кој не се откажува

Професионален опис


Студент на медицина,кој во животот работел најразлични работи,од бармен,до земјоделство,фотографирање,такси возач и работа со пациенти,а себеси се гледа како успешен во она што ќе го работи и исполнува.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака