You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Петар Данески

Трудољубивост и асертивност

Професионален опис


Емапатичност, тимски дух

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Филозофски Факултет во Скопје
високо

Психологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака