You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Татјана Кирова

Амбициозност и истрајност

Професионален опис


амбициозност,трудељубивост и желба за успех и стремење кон повисоки цели во животот

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Составување договори , Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, трудељубива,флексибилна

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
УКИМ
магистратура

Право

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака