You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кристина Јанеска

/

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Word, Excel, PowerPoint, Административно право, Регулатива за работни односи,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
ЕЛСА и ЕМСА
Вакцинација и човекови права

Подобро спознавање на човековите права и нивниот однос со вакцинацијата против Ковид-19.

2021
Национална конференција
Национална конференција по семејно право

Осознавање на семејното право и проблемите кои се јавуваат како и бројните реформи кои се потребни, а не се опфатени во Законот.

Стекнати сертификати


2021
ЕЛСА и ЕМСА
Вакцинација и човекови права

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака