You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ања Реџовска

Решителна, упорна, трудољубива

Професионален опис


Средношколка

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака