You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јана Иванова

Комуникативна, трудољубива, исполнителна, одговорна, амбициозна, креативна, мотивирана, лидерски способности.

Професионален опис


Од графичкиот дизајн направив промотивни материјали - дизајни за НАТО, Црвениот Kрст, УНИЦЕФ, Младите можaт и други. Јас го изработувам еко магазинот во училиштето и дизајнирам веб-страници. Моите дизајни вклучуваат брошури, постери, банери, дизајни за социјални медиуми, видеа, презентации итн. Завршив курс Adobe Illustrator и курс UX / UI Design и AdobeXD во SEMOS едукација, за што добив официјални сертификати. Посетував КРЕАТОН - работилници за игри и филмови и Дизајн на игри како - M3DS - (сертификати за Аутодеск), реклами 360 (сертификат за Google), курсеви за корејски јазик (сертификат од Универзитетот Јонсеи и локално училиште) и јас сум експерт во Канва и Photoshop. Во моментов присуствувам на Основи на дизајнот на корисничко искуство (UX) од Google, Основи на графички дизајн и визуелни елементи на дизајнот на кориснички интерфејс од CalArts.

Преку учество во многу проекти, натпревари и волонтирање во разни организации наведени во моето CV, развив комуникациски и компјутерски вештини, станав уште поамбициознa. Стекнав лидерски способности, критичко размислување, организациски вештини и научив за управување со времето што многу ми помогна. Ја научив важноста на посветеноста и јас сум личност подготвена да вложам дополнително време за да ги подобрам моите слабости.

Вештини


Категорија : Дизајн, Видео продукција, Друго

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Видео монтажа, Преведување, Истражувања, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
CINEDAYS, MKC, UNICEF,
Cinedays - еко филм

Во рок од 72 часа се изработува филм на еко теми.

2021
Црвен Крст
Обука за врсники едукатор за трговија со луѓе

2021
Центар за Младински Активизам Крик
Работилница за пишување на CV

2021
Младински образовен форум
Клуб за артивизам

Стекнати сертификати


2021
Економски факултет
Проектен менаџмент
2021
SEMOS Едукација
Adobe Illustrator
2021
SEMOS Едукација
UX/UI Adobe XD
2019
Црвен Крст
Членска картичка
2020
Yonsei University
сертификат корејски 2
2020
Yonsei University
сертификат корејски 1
2020
Младински образовен форум
Младинска онлајн академија
2020
УНИЦЕФ
Потврда за волонтерски ангажман
2020
Journalism Now
Мобилно новинарство
2020
Autodesk
Game design
2019
Autodesk
Game design 2
2020
Google
Search Ads 360 Certification Exam
2020
Republic of South Korea
Honorary reporter
2020
LEAD
Училиште за животни вештини
2020
БАС виша школа
Јас и мојата кариера
2020
БАС виша школа
ОБУКА 2
2021
Младински образовен форум
Клуб за демократско учество
2021
Јуниор Ачивмент
Камп за иновации - второ место
2021
Јуниор Ачивмент
НАЦИОНАЛЕН НАТПРЕВАР УЧЕНИЧКА КОМПАНИЈА - Прво место
2021
JA Europe, CSR Europe, EUROCHAMBRES
Entrepreneurial Skills Pass

Работно искуство


03.07.2021 - 05.07.2021
СТЕРНА
Графички дизајнер

Изработка на флаер по повод ден на животната средина

07.04.2021 - 15.04.2021
НАТО
Графички дизајнер

Изработка на промотивни материјали за проект - банер, флаер, насловна...

28.04.2021 - 25.07.2021
Средно училиште
Еко магазин

Изработка на еко магазин за моето училиште.

01.01.2019 - во тек
Невладини организации
Графички дизајнер

Изработка на постери, флаери, објави за социјални медиуми, видеа...

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака