You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Христина Трајковска

Лојална, Доверлива

Професионален опис


- Познавање на МS Office Пакетот
- Е-маил и Интернет пребарување
- Работа со социјални мрежи

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Административно право,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
СОС ДЕТСКО СЕЛО
Обука за животни вештини и вештини за вработливост

Стекнати сертификати


Работно искуство


10.01.2017 - 10.11.2017
Виталија
Пакувач

Пакување на готов производ од лента.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака