You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nikola Ignjatovski

Determined, tenacious, and meticulous.

Професионален опис


I have been a freelance writer, editor, and proofreader, for the better part of two years now.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Лекторирање, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака