You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Антонио Димишков

Креативен, Трудољубив, Комуникативен

Професионален опис


Ученик по очна оптика, но отворен за нови знаења. Висока заинтересираност за компјутери, маркетинг, програмирање и графички дизајн. Способност да работам во тим и самостојно.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Програмирање

100

Дигитални вештини: Основи на дигитален маркетинг, Основи на графички дизајн, Проекти, управување на проекти,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


СУГС Марија Кири Склодовска
средно

Техничар за очна оптика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2023 - 15.10.2023
Д спорт
Продавач

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака