You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Велика Темелкова Дафова

Резултат ориентираност, организираност, амбициозност.

Професионален опис


Аналитичко размислување, креативност, програмирање.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Француски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2013
ФИНКИ
високо

Информатика и компјутерско инженерство

2016
ФЕИТ
магистратура

Проект менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


2021
SEMOS
Programming in C#

2021
MladiHub
Front-end web development

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака