You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јагода Србиновска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2022
Меѓународен Славјански Универзитет
магистратура

Психологија во социјалната заштита

2020
Филозофски факултет - Скопје
магистратура

Европски студии за интеграција

2007
Филолошки факултет Блаже Конески - Скопје
високо

Општа и компаративна книжевност

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака