You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Уна Букшиќ

дружељубива, креативна, позитивна, комуникативна

Професионален опис


Креативна, секогаш насмеана и позитивна.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


СУГС Никола Карев - Скопје
средно

Гимназија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2021 - 31.08.2021
Awt marketing
Промотерка

15.10.2021 - 28.12.2021
Division
Промотерка

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака