You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Македонка Бојаџиева

Tрудољубива, амбициозна, одговорна и мотивирана личност

Професионален опис


Вредна личност исполнета со амбиции, која е секојдневно насочена кон големи соништа. Сакам да ги одржувам работите организирани и да се фокусирам на она што имам намера да го постигнам.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: AutoCAD, 3ds Max,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер, УКИМ
високо

Дизајн на мебел и ентериер

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2020
UGREEN
Sustainable Interior Design Week
2021
LinkedIn
3ds Max 2020 Essential Training
2021
UDEMY
3ds Max and Vray, Advanced Arch Viz Interior Projects

Работно искуство


01.08.2018 - 31.01.2019
ЗАРА
Продавач/ Касиер

Портфолио


Ентериерно решение на мобилара
Идејно решение на продажен салон за мобилна технологија

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака