You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Светлна Митрушов

Мотивирана,сакам нови предизвици,комунукативна,работам под притисок

Професионален опис


Добри комунукациски способности,организациски вештини,флексибилна сум

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Човечки ресурси, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Дигитална комунукација , комунукација и маркетинг, Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2004
Филозофски Факултет
високо

Социологија

2020
Микро мастер студии
основно

Еко систем и иновативни стратегии

2021
Микро мастер студии
основно

Дигитална кимуникација и маркетинг

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


13.11.2008 - во тек
ООУ,,Кирил и Методиј,,Свети Николе
Социолог

Во образование работам од 2008 год.Работните задачи ми беа од настава до работа во стручна служба како социолог.Динамична работа полна со предизвици и ревање на проблеми од најразличен социјален,личен и психолошки аспект.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака