You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Дарја Христова

Комуникативна, соработлива, вредна, и добро расположена :)

Професионален опис


Немам претходно работно искуство, но имам желба да научам и работам во сферата на маркетинг, дизајн и со дигитални медиуми. Имам одлично познавање на англискиот јазик, и почетничко познавање на грчкиот и рускиот јазик.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Илустрирање, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака