You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Borislav Petrovic

Самомотивирач и упорен во целите кои што ги имам.

Професионален опис


Највеќе се пронаоѓам во работа со React JS

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Македонски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2009
Средно Училиште Кочо Рацин
средно

Средно

Учество на обуки и тренинзи


2021
Браинстер
Front End Development

Стекнати сертификати


Работно искуство


24.01.2018 - 24.01.2020
Tv 1
Video Editor

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака