You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ирена Давчевска

Амбициозна, посветена и одговорна личност. Добро раководење со времето, флексибилна и тимски - приспособена.

Професионален опис


Работно искуство:
- Пракса во Аптив
- Пракса во Костал
- Работа со пола работно време во Inditex

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


17.02.2021 - 17.05.2021
Аптив
Практикант

Пракса во одделот Логистика и работа на проект Map the process for pre serial orders to delivery / VSM and work on the possible KAIZEN and action to get to a desired state Едно месечна пракса во одделот за Човечки ресурси

07.05.2021 - 05.09.2021
Костал
Практикант

Пракса во одделот за Монтажа.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака