You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Горица Спанџова

Комуникативна, посветена и организирана личност.

Професионален опис


Студентка на департманот е-бизнис, познавање од дигитален маркетинг со работно искуство во слична област, посетени кратки и подолги курсеви и обуки за основите на дигитален маркетинг и проектен менаџмент.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


УКИМ Економски факултет
високо

Е-бизнис

2020
Гимназија Добри Даскалов
средно

Гимназиско образование

Учество на обуки и тренинзи


2019
Brainster
Курс за дигитален маркетинг

Основи на дигитален маркетинг и разлика помеѓу дигиталниот и традиционален маркетинг, основна маркетинг терминологија и маркетинг план.

2020
MladiHub
Обука за проектен менаџмент

PMBOK во проектен менаџмент, програмски и портфолио менаџмент, Project Charter и Project Management Plan, Project integration process, Project Scope and Schedule management, Cost and Quality management, Resource and Communications Management, Risk Management and Procurement and Stakeholder Management.

2021
Мотива
Вештини за успех

Обука за меки и тврди вештини, однесување во работата и организирање.

2021
Aiesec
Edu Corner

Работилница за Дигитален маркетинг, Дата анализа и Сметководство и финансиска анализа.

Стекнати сертификати


2021
Brainster
Become an irreplaceable Project or Product manager

Работно искуство


02.11.2020 - 31.12.2020
NextSalesLLC
Business development specialist

E-mail маркетинг и стратегија за онлајн продажба.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака