You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кристина Пеовска

Студентка на ФИНКИ, креативна, иновативна, мотивирана, одговорна, тимски играч со желба за учење.

Професионален опис


Дел од вештините кои ги поседувам се: креативност, упорност, комуникативност, способност за тимско работење, снаодливост, одговорност, иновативност, желба за учење и едукација во сферите кои не ми се доволно познати. Завршена пракса во IT компанија, веб дизајн CSS и HTML, познавање на маркетинг на социјални медиуми, Moodle, Мicrosoft програмите Word, PowerPoint и дел од Excel.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Познавање на HTML и CSS, Познавање на WordPress, Mаркетинг на социјални мрежи, Веб-дизајн, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Турски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Примена на е-технологии

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.10.2020 - 31.05.2021
Live Networks LCC
Практикант

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака