You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Максим Деспотовски

Активен спортист ( 4 години фудбал, 3 години кошарка и последните 4 години и сеуште ракомет во втора лига). Го сакам спортот од секој аспект. Сакам да патувам, а во време на распуст работам во кафич како бариста и келнер.

Професионален опис


Јас сум ракометар и би сакал спортот да биде дел од мојот понатамошен живот.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака